clinic Care4you

Service Category: AKUPUNKTUR

HVAD ER AKUPUNKTUR

Akupunktur er en flere tusind år behandlingsform,der har sin oprindelse i Kina. Der ligger en traditionalt filosofi, som siger at kroppen skal opfattes som en helhed og støttes af Qi (Vital Energ). Qi cirkulerer i kroppen gennem særlig veje kaldet meridianer og på meridianerne ligger mange forskellige akupunkturpunkter. Når livgivende Qi flyder uhindret gennem meridianer, vil det nære hver enkelt celle og alle organer og være i kroppen. Hvis Qi blokeres et eller andet sted i krop og der er ikke næring til den del af kroppen så opstår der ubalance. Det kan medføre smerter og sygdom. Med akupunktur små nåle der stikkes ind i akupunktur punkter kan vi fjerne blokeringer i meridianerne og genoprette den regelmassige strøm af Qi og Blood gennem meridianerne. Dette giver kroppen mulighed for at modtage den næring den har brug for at helbredes på naturlig vis. Man får smerte lindring og kroppens energibalance tilbage.

Der udføres løbende undersøgelser for at dokumentere mere præcist ved hvilke tilstand akupunktur virker aller bedst. Der er masser af videnskabelig dokumentioner for akupunkturs virkning.

Den form for behandling har:

BEROLIGENDE effekt : mod søvenløshed,angst, psykisk uro, parkinsons sygdom osv.

AMUNSSYSTEMET: bliver styrket så kroppen bedre kan afvise sygdomme

SMERTESTILLENDE effekt: Det er kendt i verden at Akupuntur behandling kan lindre smerter ved at øge hjernes produktion af naturlig smertestillende stoffer kaldet indorfiner.

HOMEOSTATISKE effekt: Indre miljo af organismen bliver normaliseret ved hjælp af akupunktur. Kroppens funktion kommer op på normal niveau. Harmonbalance, hjerte-kar-og lungefunktion bliver bedre.

ANTI-INFLAMMATIONISK ANTI – ALLERGISK effekt: Akupunktur nedsætter betændelse og har en antiallergisk virkning.

– nedsættelse af medicinforbrug
– for bygge sygdom general og undgå medicin

SUNDHEDSFORSIKRING
Akupunktur Care4you er godkendt af Registrerede Alternative Behandler (RAB). En stor del af forsikringsselskaberne yder via deres sundhedsforsikring tilskud til akupunktur udført af medlemer af Dansk Akupuntur og RAB

Akupunktur behandling piskesmæld

Læs mere »

Migræne og hovedpine behandling

Læs mere »

Menstruationssmerter

Læs mere »

Høfeber.Pollenallergi behandling med akupuntur

Læs mere »

Hælspore behandling med akupunktur

Læs mere »

Graviditetskvalme behandling

Læs mere »

cupping behandling

Læs mere »

Behandling mod hold i nakken

Læs mere »

Behandling af rygsmerter

Læs mere »

Akupunktur behandling mod rygstop

Læs mere »

Akupunktur behandling mod stress

Læs mere »

Akupunktur behandling mod iskiassmerter

Læs mere »

Hos os er det nemt at bestille tid online!

Bestil tid her