clinic Care4you

Service Category: Ansigtsbehandlinger med pHformula behandlnger

pHformula dematologske skn resurfacng behandlnger er enkle men allgvel detaljerede og altd med kundens behov, problem og ønske i centrum. Det er sjældent, at v kun har en tlstand at dagnosticere og behandle. Med det unike pH -system behandles kundens problem oftest med en kombnaton af forskellge skin resurfacng behandlinger og inkluderer altid en korrekt før – og efterbehandling. Rødme og Rosacea responderer godt på C.R 1 complex ved at behandle kronisk mangel på vitamin A i huden. Vores A . G . E. solutons giver unke resultater ved at forbedre hudens struktur, fine linier og reparerer solskader. M . E . L . A . powerclay er målrettet behandlnger af hyperpigmentering forårsaget af sol og hormoner, og akne kan behandles succesfuldt med A . C . N . E. solutons.
pHformula tilbyder en bred vfte af behandlingsmuligheder, der alle er baseret på resurfacing, den nye generaton af peeling/syre behandling , som arbejder indefra og ud. Det betyder, at pHformula reparerer og genskaber dine celler, giver nyt liv til huden, og får genskabet balance i din hud.

VORES BEHANDLINGSMULIGHEDER:

For os er det vgtigste, at alle behandlinger sammensættes indvduelt fra gang til gang , for at give din hud det, den har behov for lige nu – og altid med fokus på særlige udfordringer.

Så eneste , du skal som kunde , er at beslutte dig for hvor omfattende en behandling du vil have, og så vil vi sammensætte din behandling ud fra dine ønsker og behov.

Instant Summer Glow Experience

Læs mere »

Tillæg N.E.C.K Behandling

Læs mere »

Tillæg pH formula mask

Læs mere »

pHformula M.E.S.O. skin resufacing

Læs mere »

pHformula skin resurfacing A.C.N.E., M.E.L.A., C.R. & A.G.E.

Læs mere »

pHformula skin resurfacng U.L.T.I.M.A.T.E. & I.N.S.T.A.N.T.

Læs mere »

Dermabrasion Ansigtsbehandling med C-Vitaminer

Læs mere »

Hos os er det nemt at bestille tid online!

Bestil tid her